Waterpolo

Waterpolo

Eurolliga femenina

Sabadell i Mataró, en escena

Waterpolo. Les vallesanes van quedar enquadrades al grup H amb el Sant Andreu, que serà l’amfitrió, i les maresmenques al grup F i es desplaçaran a Catània en la fase preliminar de l’Eurolliga

Els dos semifinalistes en la darrera edició de l’Eurolliga, l’Astralpool Sabadell i La Sirena Mataró, van saber ahir quin serà el primer escull que hauran de superar en la segona fase preliminar per intentar revalidar o superar l’èxit; també el Sant Andreu, que a diferència dels altres dos equips ha hagut de disputar una fase prèvia. Els tres clubs competiran per una de les vuit places, dues a cada grup, per classificar-se per als quarts de finals entre el 19 i el 21 de gener.

L’atzar va determinar que les vallesanes i les andreuenques quedessin enquadrades en el mateix grup, que es completa amb el Dunaujvaros hongarès i l’Utrecht neerlandès. Els partits es disputaran a les instal·lacions Pere Serrat del Sant Andreu i les amfitriones confien a capitalitzar positivament aquest factor, encara que el tècnic, Javi Aznar, és conscient de la dificultat d’obtenir un dels dos bitllets per als quarts de final: “És un grup molt fort. Al Sabadell no el descobrirem i el Dunaujvaros és un equip molt fort i amb el qual ens ho jugarem tot. A l’Utrecht el vam guanyar el curs passat, però també és complicat.”

Des de Sabadell, on aspiren a disputar la sisena fase final consecutiva, es mostren prudents, però confiats. “Tenim ganes de debutar a Europa. El Dunaujvaros el coneixem de l’any passat i és un equip agressiu i el Sant Andreu s’ha reforçat bé. No serà fàcil”, diu Marina Cordobés. Les vallesanes van eliminar les hongareses en els quarts el curs passat, en una eliminatòria dura.

El tercer representant català en la màxima competició continental, La Sirena Mataró, es jugarà el passaport per als quarts de final a la localitat siciliana de Catània amb les amfitriones de l’Orizzonte, les russes del Khanty Mansiysk i les franceses del Lilla, en principi, la ventafocs del grup F. “A l’Eurolliga tots els equips són complicats. Però estem il·lusionades. És un bon grup, accessible, però no els podem donar ni un pam”, analitza la jugadora Ciara Gibson. Hi afegeix que la clau serà “guanyar l’Orizzonte i/o les russes”.

ELS PROTAGONISTES

El Dunaujvaros és un equip agressiu i el Sant Andreu s’ha reforçat bé. No serà fàcil. Tenim ganes de debutar
Marina Cordobés
sabadell
Grup E (Atenes)
Olympiacòs Piraeus (Grècia)
Plebiscito Padova (Itàlia)
Dynamo Uralochka (Rússia)
Despar Messina (Itàlia)
Grup G (Budapest)
UVSE Budapest (Hongria)
Kinef Kirixi (Rússia)
Vouliagmeni (Grècia)
BVSC Zuglo Budapest (Hongria)
Grup F (Catània)
Orizzonte Catania (Itàlia)
Ugra Khanty Mansiysk (Rússia)
La Sirena Mataró
Lilla (França)
Grup H (Barcelona)
Sant Andreu
Astralpool Sabadell
Dunaujvaros (Hongria)
Utrecht (Països Baixos)
Hem rebut el sorteig amb il·lusió. És un bon grup, accessible, però no els podem donar ni un pam
Ciara Gibson
La Sirena
És un grup molt fort. Al Sabadell no el descobrirem i ens ho jugarem tot amb el Dunaujvaros
Javi Aznar
entrenador sant andreu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)