Esports de muntanya

Aiguafreda tanca la Lliga Nord-O

Curses d’orientació. Carles Surrell i Fatemeh Khalajhedayati, de l’Aligots Girona, segons en la classificació general després d’onze proves disputades amb 600 participants federats

La tercera edició de la Lliga Nord-O va acabar diumenge a Aiguafreda, l’onzena de les curses organitzades per Aligots Girona, Gastant Keks d’Olot, la UE Vic i el CO Berguedà que s’han disputat aquest any a les comarques gironines, Osona i el Berguedà. La lliga ha tingut 600 participants federats, a banda dels corredors de les categories de promoció.

Anna Aguilar (611,02 punts) i David Rodríguez (706,71), del Vic, i que ja van guanyar la primera edició de la Lliga Nord-O el 2015, van ser els vencedors de la general, seguits dels Aligots Carles Surrell (515,92) i Fatemeh Khalajhedayati (491,80). Lleí Viles (COB) va tancar el podi masculí amb 479,95 punts, 6 més que Jordi Ordeig (UE Vic) i 7 més que Josep Maria Santiago (Aligots) –campió fa un any–, quart i cinquè. El podi femení el completa Melibea Quintana (UE Vic), amb 285,98 punts.

En la categoria C2, els germans del CE Taradell Josep Maria i Meritxell Freixas van ser els vencedors. Anna Ferrer i Sílvia Pinsach (Aligots) van ser quarta i cinquena, i en C1, la també gironina Alexandra Svarcova, quarta.