Waterpolo

Waterpolo

Lliga de Campions

La Champions fa pujada

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta i l’Astralpool CN Sabadell juguen aquesta tarda a domicili contra dos dels equips més forts de la fase de grups, el JUG Dubrovnik de Xavi Garcia i el poderós ZF Eger hongarès

L’Atlètic Barceloneta i l’Astralpool CN Sabadell tenen avui dos compromisos extremadament complicats fora de casa en la quarta jornada de la lligueta de la Champions League. Els mariners juguen a Croàcia contra el JUG Dubrovnik (18.30 h) i els vallesans a Hongria contra el ZF Eger (18.30 h), dos equips teòricament superiors.

Els dos equips viatgen, amb tot, després d’estrenar el caseller de victòries i amb la moral reforçada. Els campions de lliga van tombar a casa l’OSC Budapest (12-6) i no tenen res a perdre contra l’equip croat de Xavi Garcia, campió d’Europa fa dues temporades però que va rebre una sorprenent derrota a la piscina del Dinamo de Moscou (12-11), l’equip revelació del grup.

La igualtat del grup fa que cada partit sigui una vertadera final. En l’únic desplaçament els catalans ja van complicar l’existència al Brescia (6-5).

El Sabadell, per la seva banda, viatja a Hongria després de la victòria contra l’Alphen holandès contra un rival necessitat de punts, després de la derrota a casa contra el Pro Recco (4-6) i l’empat a fora contra el Jadran (4-4). Els de Chava Gómez, en qualsevol cas, tampoc tenen res a perdre i qualsevol cosa que sigui resistir la potència dels locals i arribar als minuts finals amb possibilitats de fer-los mal ja serà tota una victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)