Futbol sala

Futbol sala

Lliga

Comença l’espectacle

Futbol sala. Amb el lideratge en joc, el FC Barça Lassa visita avui (20.30 h, E3 i TDP) Torrejón de Ardoz per mesurar les forces del Movistar Inter, en la penúltima jornada de la primera volta

Primer xoc de trens en la lliga entre els dos grans. L’esperat encreuament entre el FC Barcelona Lassa i el Movistar Inter arriba amb igualtat màxima –tots dos líders amb els mateixos punts, victòries, empats i derrotes a dues jornades del final de la primera volta– i la tensió pròpia de tot un esdeveniment en el món del futbol sala, que es podrà veure avui en directe per Esports 3 i Teledeporte a les 20.30 h.

El tècnic gironí Andreu Plaza manté les baixes per lesió d’Esquerdinha, Roger i Aicardo, i repeteix la mateixa convocatòria del darrer partit: Tolrà, Leo Santana, João, Dyego, Adolfo, Lozano, Rivillos, Ferrão, Juanjo, Joselito, Rafa López i Paco Sedano. L’entrenador blaugrana, que avui al matí dirigirà una sessió al pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón de Ardoz, escenari del matx, afronta aquest primer examen d’altura amb prudència. “Enguany ens podríem enfrontar fins a onze vegades i és clar que sempre és especial. Però ara mateix tampoc és transcendental el que passi”, assegura el tècnic del Barça Lassa, que va arribar ahir a la tarda a Madrid. “El Movistar Inter és ara mateix el rival a batre i haurem de fer les coses molt bé aquesta temporada per fer-los baixar de la part més alta del podi”, hi afegeix Plaza. “Amb l’arribada de Bebe, Solano, Elisandro i Serginho ells tenen més recursos que la temporada passada, tot i que al final és clar que marca les diferències la inspiració de Ricardinho”, conclou.

“Serà un partit complicat. Juguem fora de casa contra un rival com l’Inter, que ens posarà les coses molt difícils. Arribem com a primers, en bona forma i amb bones sensacions, que és el més important”, opina el porter Juanjo sobre l’atractiu enfrontament, que dirigiran els col·legiats Delgado Sastre i Rabadán Sainz.

Pel que fa a l’altra porteria, Jesús Herrero afirma que “és el partit més atractiu que es pot veure ara mateix al món per la igualtat entre els dos equips. Serà superatractiu per a l’espectador”, diu el porter del Movistar Inter, que presenta les baixes d’Àlex González i Borja. De fet, l’espectacular duel també podrà veure’s al Brasil i a Portugal. I és que tothom vol veure qui colpeja primer.

LES FRASES

Enguany ens podríem enfrontar 11 vegades. Ara tampoc és transcendental el que passi
Andreu Plaza
TÈCNIC DEL BARÇA LASSA

El Catgas esgota les possibilitats

El Catgas Energia intentarà aprofitar les possibilitats per classificar-se per a la copa guanyant avui (13.15 h, Esports 3) a El Pozo Múrcia al Pavelló Nou de Santa Coloma. Els de Jordi Cobo –dotzens amb 14 punts– no depenen d’ells mateixos per ser a Madrid al març en la copa d’Espanya. Sense Cristian ni Ari, el conjunt de Cobo intentarà allargar la bona ratxa de resultats després de vèncer l’O Parrulo Ferrol, amb una exhibició del golejador Pol Pacheco (vuit gols ja enguany). Per la seva banda, El Pozo Múrcia –tercer amb 29 punts– tindrà les baixes de Matteus i Fabio, i mirarà de reüll lògicament el xoc de líders per intentar apropar-se a la zona més alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)