Futbol sala

Handbol

Copa

El Fraikin, sense marge d’error

Handbol. Per tenir possibilitats de jugar la copa ha de guanyar i que l’Anaitasuna perdi al Palau

El Fraikin BM Granollers no té gaire temps per treure la calculadora per analitzar les seves possibilitats de ser a la propera copa Asobal. Cinquè, quan falten dues jornades per al final de la primera volta i a un punt del Quabit Guadalajara (tercer) i a dos de l’Helvetia Anaitasuna (segon) –els seus dos objectius en la classificació–, ha de derrotar avui (18.30 h) el BM Benidorm a casa i esperar desfetes dels seus rivals directes.

Un dels qui podria ajudar els vallesans en la seva presència a la copa és el FC Barcelona Lassa, que després de la sorpresa a Guadalajara –va empatar després de 133 victòries seguides al llarg de quatre anys i mig–, ara vol tornar a la normalitat al Palau Blaugrana avui a les cinc de la tarda contra l’Anaitasuna, precisament un dels rivals directes del Fraikin. Un triomf del Granollers, combinat amb una victòria del Barça i una derrota del Guadalajara –juga a les 19.30 h a Zamora– donaria molta vida a l’equip de Toni Rama en les seves aspiracions de poder jugar la copa, quan faltaria una jornada per al tall definitiu.

Per la seva banda, els de Xavi Pascual, líders, cercaran en el darrer partit de l’any a casa contra el segon classificat la seva identitat i tornar al bon camí: “Necessitem demostrar-nos a nosaltres mateixos que estem en la bona línia”, va dir Pasqui, que encadena dos partits sense guanyar. “Hi ha moments en què l’equip necessita més el suport de l’afició, i aquest n’és un”, va afegir el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)