Futbol sala

Futbol sala

Lliga

El Catgas es queda sense la copa

1a divisió. Els de Santa Coloma s’avancen i planten cara a El Pozo, però l’expulsió de Corso en la segona part fa canviar la dinàmica del partit i els de Múrcia ho aprofiten per remuntar

CATGAS 2 EL POZO 3

CATGAS:Manzano, Pablo del Moral, Javi Rodríguez, Corso, Ximbinha –cinc inicial–, Mario, Iago Míguez, Pol Pacheco, Álvarez i Juan Carlos.EL POZO:Fede, Piqueras, Andresito, Miguelín, Álex –cinc inicial–, Elías, Fernando, Marinovic, Cobarro i Pito.GOLS:1-0 (’) Juan Carlos. 1-1 (15’) Pito. 2-1 (17’) Iago Míguez. 2-2 (24’) Marinovic. 2-3 (39’) Marinovic.ÀRBITRES:Cuesta Sánchez i Peña Gómez. Van mostrar targeta vermella a Corso, del Catgas, i groga a Javi Rodríguez, i Juan Carlos, del Catgas.

El Catgas va deixar escapar el triomf contra El Pozo de Múrcia i es queda sense possibilitats de classificar-se per a la copa d’Espanya. L’equip català va fer una gran primera part, però en la segona els murcians van fer valer la seva experiència i també l’expulsió de Corso per capgirar el marcador.

La sortida del Catgas va ser magnífica. Ximbinha va tenir la primera ocasió amb un xut que es va estavellar al pal, i poc després el porter murcià va haver d’estirar-se per evitar el gol. Finalment, Juan Carlos va fer l’1-0 en aprofitar un rebuig d’un xut de Pol Pacheco en una acció brillant. El Catgas no va baixar el ritme i va buscar el segon gol, però es va trobar amb l’empat de Pito. Amb tot, els ànims no van decaure i dos minuts després Iago Míguez va fer el 2-1 completant una gran jugada col·lectiva.

En la segona part, l’expulsió de Corso, molt protestada, va deixar l’equip amb un jugador menys i Marinovic ho va aprofitar per fer el 2-2 en el minut 25. A partir de llavors, el partit va ser d’anada i tornada, amb els dos equips buscant el gol descarament. A dos minuts pel final, El Pozo va decidir jugar amb el porter jugador i Marinovic va fer el 2-3 a un minut pel final. El Catgas va buscar l’empat però es va quedar sense temps.