Lliga de Campions

Gran reacció del Barceloneta

Waterpolo. Els catalans se sobreposen a un 6-1 i en un quart final trepidant obtenen un empat molt valuós

JUG 9 BARCELONETA 9

JUG DUBROVNIK:Bijac, Macan (1), Fatovic (1), Loncar (2), Jokovic (2), Garcia, Ivankovic, Viktor Rasovic (1), Renzuto (1), Pavlicevic, Benic, Lozina (1) i Jarak..ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera (1), Granados (1), Munarriz (2), Vrlic (1), Larumbe, Paul, Fernández (1), Tahull, Perrone (1), Mallarach (2), Bustos i Linares.PARCIALS:5-1, 2-3, 1-2 i 1-3.ÀRBITRES:Molinar (Hongria) i Severo (Itàlia).

L’Atlètic Barceloneta es va endur de Dubrovnik un punt que al final del primer quart (5-1) semblava tota una utopia, i més coneixent la qualitat dels jugadors croats, invictes en les tres primeres jornades de la Champions. Els catalans no tan sols van igualar el resultat sinó que es van plantar en l’última jugada del partit amb la pilota a les mans per completar una remuntada que gairebé hauria estat històrica. L’últim xut de l’equip, però, va anar a les mans del porter croat.

L’inici del partit va ser un festival per als locals, que molt més concentrats van situar-se primer 6-1 i després 7-2, en el segon quart, un resultat que no feia preveure res de bo al final del partit. A partir de llavors, però, els de Chus Martín van saber nedar contra corrent i gol a gol i defensa a defensa van anar retallant la diferència tot i l’encert de Viktor Rasovic, que va mantenir els de casa vius en el tercer quart (8-6). En l’últim, tot i el 9-6, els catalans van treure la rauxa, amb un gran Felipe Perrone, i amb tres gols seguits, un del brasiler, un altre de Mallarch i el 9-9 de Munarriz van demostrar que si s’ho proposen poden plantar cara als grans d’Europa. Només va faltar rematar l’exhibició amb un gol final.