Cauen a pilota aturada

El Barça perd a la pista de l’Inter Movistar i es deixa el lideratge de la lliga

Dues accions d’estratègia seguides en l’inici del segon temps condemnen l’equip d’Andreu Plaza, que no va ser capaç de reaccionar

MOVISTAR 4 BARÇA 1

MOVISTAR INTER:Jesús Herrero, Ortiz, Gadeja, Rafa Rato i Ricardinho. També van jugar: Bebe, Elisandro, Pola, Solano i Daniel.BARÇA:Juanjo, Dyego, Leo Santana, Ferrão i João Batista, També van jugar: Adolfo, Joselito, Rivillos, Tolrà, Rafa López i Sergio Lozano.GOLS:1-0. Elisandro (4’); 1-1. Joselito (5’); 2-1. Rafa Rato (22’); 3-1. Gadoja (24’); 4-1. Jesús Herrero (39’).ÀRBITRES:Delgado Sastre i Rabadán Sáinz (valencians). Van amonestar Daniel, João Batista i Joselito.PÚBLIC:3.000 espectadors al pavelló Jorge Garbajosa.

La propera (12-12-17)

Peníscola-Santiago; Llevant-Movistar Inter; Barça Lassa-Gran Canària; Jaén-Ribera Navarra; Cartagena-Palma; Saragossa-Catgas Energía; El Pozo-Segovia; Parrulo-Osasuna

Dues accions d’estratègia en l’inici de la segona part van sentenciar el Barça en el clàssic de l’LNFS, a la pista de l’Inter Movistar. Els madrilenys, que no van ser superiors tot i el resultat final, són ara els líders de la lliga. El duel, intens a cada acció i molt anivellat, no va decebre. Va colpejar primer l’Inter, quan no s’havien jugat ni cinc minuts. Elisandro va etzibar un xut des de lluny que Juanjo no va aconseguir rebutjar quan semblava que ho podria fer. El porter blaugrana, però, va deixar clar el seu nivell en tres intervencions seguides quan el marcador ja assenyalava l’empat a un que Joselito havia signat, en un contracop fulminant, poc després de l’1-0.

Nou minuts va necessitar Andreu Plaza per fer entrar tots els seus jugadors, a excepció del porter Paco Sedano, i exhibir el fons d’armari de què disposa. Un dels que va aparèixer des de la banqueta va ser Mario Rivillos, que va provocar els xiulets gairebé unànimes del públic que omplia el pavelló Jorge Garbajosa. Les ocasions a la porteria de Jesús Herrero es van succeir durant el tram final de la primera part: Joselito va poder fer el segon però va xutar desviat quan semblava que el més fàcil era ficar-la a dins, i Ferrão i João Baptista van fer lluir-se el porter de l’Inter. En tot cas, al descans es va arribar amb els dos equips fregant la sisena falta i amb empat al marcador.

En la represa, l’Inter va veure porta ben aviat un altre cop. Als dos minuts exactament. Rafa Rato va batre Juanjo per sota, en una senzilla combinació després d’un córner. Aquesta vegada, però, el Barça no va respondre. Ben al contrari, ja que en la següent arribada a la porteria blaugrana, també en un servei de cantonada, Gadeja va rematar a la xarxa, tot sol, des del segon pal. Encara que era un resultat mentider, el 3-1 va estabornir l’equip català durant uns minuts. El càstig rebut en dues accions d’estratègia va paralitzar completament els homes d’Andreu Plaza.

A partir de la mitja hora, però, el partit es va jugar definitivament a prop de l’àrea d’Herrero. A més, faltaven deu minuts i Ricardinho va cometre la cinquena falta d’equip. Tot feia presagiar un intercanvi de cops, però l’Inter Movistar va saber defensar-se bé i plantar-se als minuts finals conservant l’avantatge. L’últim gol arribaria a dos minuts del final, de porteria a porteria, amb el Barça jugant amb porter jugador, per sentenciar el duel.

L’ÚLTIM GOL

Va provocar la xiulada gairebé unànime del pavelló Jorge Garbajosa
Herrero, el porter de l’Inter, va fer el 4-1 quan el Barça jugava sense el seu porter