Waterpolo

Waterpolo

Triomf amb gust amarg

Waterpolo. El jove Samu Ruiz (17 anys) va acabar amb el llavi partit en el partit de la novena jornada en què el Mataró va vèncer el Canoe

La victòria del Quadis Mataró contra el Canoe en el duel de la novena jornada de lliga va deixar un regust amarg a les files maresmenques ja que un cop del madrileny Víctor Gutiérrez va enviar el jove andalús Samu Ruiz a l’hospital. El jugador de 17 anys va acabar amb la musculatura interior del llavi superior partida i el van haver de cosir. Ara el visitarà un cirurgià plàstic i, si és factible, intentarà minimitzar les possibles seqüeles estètiques. De moment, serà baixa uns deu dies.

El tècnic, Albert Beto Fernández, tot i qualificar l’acció de “brutal”, prefereix no fer més enrenou amb l’incident, que va desembocar en una picabaralla entre els jugadors i amb un waterpolista de cada equip exclòs quatre minuts. També avança que el Mataró no presentarà cap recurs i considera que hi ha prou proves perquè la federació actuï d’ofici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)