Handbol

Noruega imposa la llei i no deixa opcions a Espanya

Handbol. La selecció espanyola, amb els vallesans Viver a la banqueta i Musons a la pista, va perdre els vuitens de final en el mundial d’Alemanya

Espanya 23 noruega 31

ESPANYA:Navarro; Martín (6), González (1), Cabral (5), González (1), Núñez (1) i González de Garibay -equip inicial- Zoqbi, Arderius (1), Chávez (2), Gutiérrez, Etxeberria, Pena (2), Almudena Rodríguez (3) i Ivet Musons (1).NORUEGA:Lunde; Skogrand (1), Mork (11), Oftedal (6), Kristiansen (4), Herrem (3) i Brattset -equip inicial- Grimsbo, Arntzen (2), Loke (1), Ingstad, Fauske, Christensen, Kurtovic (2), Solberg (1) i Jacobsen.PARCIALS:1-4, 3-6, 5-7, 6-11, 8-11 y 10-13 (descans) 12-14, 13-17, 16-20, 18-24, 21-27 i 23-31.ÀRBITRES:Hansen i Christiansen (Dinamarca).

Ahir es van complir els pronòstics i Espanya, amb la presència dels vallesans Carlos Viver a la banqueta i Ivet Musons a la pista, va perdre contra Noruega els vuitens de final del mundial d’Alemanya i va quedar eliminada. Les nòrdiques, amb una plantilla farcida de referents mundials i una de les principals favorites per alçar el títol mundial, va dur sempre la iniciativa i mai va patir per embutxacar-se el bitllet per als quarts, en què s’enfrontarà amb Rússia, que es va desfer de Corea en la pròrroga. Un dels maldecaps de la selecció espanyola va ser Nora Mork, que va enviar al fons de la xarxa onze de les dotze pilotes llançades, i que va acabar sent l’MVP.

Les nòrdiques van imposar la seva llei d’entrada i van demostrar per què són les actuals campiones del món i d’Europa, i van ser bronze en els Jocs de Rio. En només quatre minuts van obrir una primera escletxa al marcador (1-4) que van mantenir durant la primera mitja hora. En alguns instants la diferència va augmentar fins als cinc gols (5-10 i 6-11) i al descans es va arribar amb un marge de tres gols que deixava l’eliminatòria una pèl incerta (10-13).

La igualtat es va mantenir durant els primers deu minuts després de la represa, en els quals Espanya es va situar a dos gols del poderós gegant nòrdic. Tanmateix, quan la jugadora de Sant Quirze del Vallès Ivet Musons va anotar el seu gol, Noruega ja s’escapava en el resultat (17-21) i encarrilava el pas als quarts.

EL PROTAGONISTA

Hem començat bloquejats i, quan hem perdut els nervis, hem estat millors. Hem fet un mundial fantàstic
Carlos Viver
selec. espanya
Hem de felicitar les jugadores per com hem viscut el dia d’avui. Fins al 40 hi havia la sensació que podíem remuntar
Carlos Viver
Selec. Espanya
Vuitens de final
Hongria - França 26-29
Sèrbia - Montenegro 29-31
Suècia - Eslovènia 33-21
Alemanya - Dinamarca 17-21
Rússia - Corea 36-35
Romania - Txèquia 27-28
Japó - Països Baixos 24-26
Espanya - Noruega 23-31
Quarts de final
Suècia - Dinamarca avui
França - Montenegro avui
Països Baixos - Txèquia avui
Noruega - Rússia avui
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)