Voleibol

ESPORTS

El CVB Barça torna a Europa

Voleibol.L’equip blaugrana afronta avui el partit d’anada de la segona eliminatòria de la Challenge Cup a la pista del Charleroi, el desè classificat de la lliga belga (20.30 h)

El CVB Barça escenifica avui el seu retorn a les competicions europees femenines disputant l’anada de la segona eliminatòria de la Challenge Cup a la pista del Charleroi belga (20.30 h). El partit de tornada es jugarà el 9 de gener. El conjunt d’Adrián Fiorenza mirarà d’obtenir un bon resultat a la pista del desè classificat de la lliga belga. En la primera eliminatòria, el Charleroi va superar el Pölkky Kuusamo finlandès en els dos partits. L’equip català va quedar exempt.

El CVB Barça es va guanyar el dret a competir a Europa gràcies al seu brillant sisè lloc la temporada passada en la superlliga femenina. Aquesta temporada és desè i antepenúltim però té molt de marge sobre els dos últims.

Serà la segona experiència europea de l’equip català, que en la temporada 2014/2015 va jugar la mateixa eliminatòria de la mateixa competició continental i també contra un conjunt belga. El seu rival va ser l’Asterix Kieldrecht –ara líder a Bèlgica–, que el va derrotar en els dos partits. Les blaugrana van trencar una sequera de 22 anys sense cap equip català des que l’Espanyol va jugar la recopa femenina el 1992.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)