Més esport

ESPORTS

La BWR, en dues etapes

Vela. La quarta edició de la Barcelona World Race anirà de la capital de Catalunya fins als antípodes, a Sydney, i tornarà des d’allà

La Barcelona World Race 2019 partirà de la capital de Catalunya el 12 de gener i, per primera vegada, es dividirà en dues etapes. La primera, entre Barcelona i Sydney, amb un recorregut de 12.200 milles (22.610 km). La segona, entre Sydney i Barcelona, començarà el 9 de març i tindrà un recorregut de 12.800 milles (23.720 km). En total, la cursa recorrerà vora 25.000 milles nàutiques, l’equivalent a 46.325 quilòmetres.

La ciutat australiana de Sydney, seu dels Jocs de l’any 2000, es convertirà en una parada obligada en la qual els equips podran posar a punt els vaixells i substituir el copatró si ho desitgen. Fins ara hi ha setze equips preinscrits. La Barcelona World Race forma part del campionat del món Ocean Masters de la classe Imoca i té la categoria ISAF Major Event.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)