Futbol sala

El Barça no titubeja en l’inici de la segona volta

Futbol sala. Els blaugrana fan un partit molt complet, golegen un Ribera Navarra sempre complicat i es mantenen a tres punts de l’Inter

BARÇA 6 R. navarra 1

FC BARCELONA LASSA:Paco Sedano, João Batista, Rivillos, Dyego i Ferrão –cinc inicial– Sergio Lozano, Leo Santana, Adolfo, Joselito. Tolrà i Rafa LópezASPIL VIDAL RIBERA NAVARRA:Sergi, Ferran Plana, Hamza, Rubi i Sergio González –cinc inicial– David, Sepe, Mínguez, Pedro i Lucas.GOLS:1-0 (2’) Ferrão. 2-0 (9’) Ferran Plana. 2-1 (18’) Rubi. 3-1 (27’) Leo Santana. 4-1 (28’) Leo Santana. 5-1 (33’) Joselito. 6-1 (37’) Rafa LópezÀRBITRE:Juan i Martínez. Van expulsar Sergi (28’) en el segon temps.PÚBLIC:1471 espectadors al Palau Blaugrana.

El Barça no va titubejar ahir en l’inici de la segona volta de la lliga. Els blaugrana, sense brillar en excés, van sumar el segon triomf consecutiu i mantenen els tres punts de distància respecte al líder, l’Inter, que no va fallar.

Només va tenir una estona de dubte el Barça ahir; una diana dels visitants a les acaballes del primer temps va inquietar lleugerament un Barça que havia fet un bon primer temps però havia pecat de poc efectiu tot i situar-se 2-0, mitjançant Ferrão i un gol de l’exblaugrana Ferran Plana en pròpia porta.

En la represa, els homes que dirigeix Andreu Plaza van mostrar-se més fins davant de porteria i un doblet de Leo Santana en poc menys de trenta segons va decidir el duel. Després, l’expulsió del porter visitant Sergi, que havia fet un recital de recursos durant els primers trenta minuts, va acabar de posar fi a les aspiracions navarreses. Joselito va aprofitar la superioritat per fer el seu tretzè gol i mantenir-se al capdavant de la llista de golejadors blaugrana. Rafa López, a les acaballes, també va engreixar el compte anotador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)