Esquí

Dues medalles de plata a -22 º

Esquí de muntanya. Clàudia Galicia repeteix lloc en la cursa esprint de la copa del món l’endemà de la vertical, a Wanlong, i Oriol Cardona puja al podi 24 hores després de ser quart

L’endemà de l’estrena de la copa del món a Wanlong, amb la cursa vertical disputada a 25 graus sota zero, Clàudia Galicia va repetir segon lloc en la cursa esprint, ahir a -22. Una medalla de plata, la de l’osonenca, que es va veure acompanyada per la d’Oriol Cardona –quart divendres– en la cursa masculina i el cinquè lloc de Marta Garcia Farrés, que com Galicia va igualar el resultat del dia abans.

L’esquiadora del CE Cerdanya només es va veure superada per Laetitia Roux, l’occitana que ha dominat la disciplina la darrera dècada ja des que era Mireia Miró la que li disputava els triomfs. Marianne Fatton va ser tercera i l’esquiadora de Calldetenes cinquena. En la categoria promesa, la cerdana Júlia Casanovas va acabar també en el cinquè lloc de la seva categoria i vuitena absoluta.

En la cursa masculina, el banyolí de l’Ski Club Camprodon va ser segon darrere l’italià Nicolo Canclini i, el suís Ewan Arnold, tercer. Marc Pinsach (CE Cassanenca) va quedar eliminat als quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)