Més esport

Ari Sánchez es queda a les portes del títol

Pàdel. Tot i oferir molta resistència en la final del Master de Madrid, la reusenca tanca una gran temporada amb un subcampionat

Quan va acabar la final d’ahir a Madrid, Ari Sánchez va penjar una foto a les xarxes amb un somriure d’orella a orella. Havia caigut (7-5 i 7-5), juntament amb la madrilenya Marta Ortega, contra les grans dominadores del pàdel mundial, les bessones Sánchez Alayeto, però la resistència oferta era suficient per tancar la temporada amb bona boca. “Hem gaudit molt a la pista”, va escriure la reusenca. Sánchez i Ortega van tenir la final a les mans; amb 5-4 a favor, servien per guanyar el primer set però, aleshores, les bessones Sánchez Alayeto van posar una marxa més i es van apuntar la primera mànega. En la segona, la catalana i la madrilenya també van oferir molta resistència i estones de pàdel de molt nivell, però un trencament en el dotzè joc va ser decisiu.

Belasteguín i Lima van imposar-se amb molta autoritat (6-3 i 6-2) a Maxi Sánchez i Mati Díaz en la final masculina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)