Futbol sala

futbol sala

barça

Test de nivell per acabar un bon 2017

Futbol sala. El Barça visita el Palma en el darrer partit de l’any i d’un primer tram de curs gairebé perfecte

El 2017 del Barça Lassa acabarà amb una bona prova de foc. La visita a Palma (20 h, Esport 3), el setè classificat de la lliga que només ha cedit dos empats a Son Moix, és una de les més complicades del calendari. Els blaugrana tanquen avui un bon primer tram de temporada i un any de contrastos on n’hi ha hagut de calentes però també de fredes. Cou la derrota en el cinquè partit de la final del play-off de la lliga anterior i l’eliminació de la copa d’Espanya 2017 a les primeres de canvi, però el projecte d’Andreu Plaza, tot i no guanyar res en un primer curs complicat, rutlla. El conjunt blaugrana és a les semifinals de la copa del Rei, classificat per a la final a quatre de la UEFA Futsal Cup i per a la copa d’Espanya: “Estem on volíem estar. Ser segons en la lliga regular és un mal menor. La nota és alta però encara ens queden coses per millorar”, va analitzar Andreu Plaza després del darrer partit de la primera volta.

Les petites desconnexions treuen el son al cos tècnic. “No les entenc, però s’han d’evitar”, va concloure Plaza. Només hi ha dues taques en la trajectòria del Barça en aquest primer tram de temporada 2017/18, en què el Barça només ha cedit dues derrotes –El Pozo Múrcia i Movistar Inter– i un empat –Osasuna Magna–: “Contra madrilenys i navarresos vam rebre gols de pilota aturada. Ho havíem treballat i avisat. I igualment va passar. Ens veurem moltes vegades les cares amb l’Inter aquesta temporada, no podem fallar en això. Si desconnectem ens esclafaran”, analitzava Plaza fa uns dies sobre el parquet del Palau.

Avui, el Barça visita la pista del Palma Futsal, un conjunt que ha anat de més cap a menys en aquesta lliga. El homes que dirigeix Vadillo han acabat caient a la part mitjana de la taula i encadenen quatre partits sense guanyar però tenen talent per a plantejar problemes a qualsevol. El Barça va superar-lo al Palau (6-3) en la primera volta i també ho va fer en els vuitens de final de la copa del Rei a Palma (0-2). “És una pista molt complicada que sempre s’omple quan hi anem. Costarà molt”, va dir ahir Andreu Plaza, que no pot disposar encara dels lesionats Roger Serrano, Esquerdinha ni Aicardo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)