Esquí

Paris guanya a Bormio

Esquí alpí. L’italià es va imposar en el descens de la copa del món masculina. En dones, l’americana Shiffrin va guanyar l’eslàlom de Lienz

Dominik Paris va aconseguir la novena victòria de la seva carrera en la copa del món en imposar-se en el descens de Bormio. L’esquiador italià va fer un temps d’1:56.95, només quatre mil·lèsimes millor que el que va fer el noruec Aksel Lund Svindal, que va ser segon i continua líder de la general de l’especialitat. El també noruec Kjetil Janrud (a 0.17) va completar el podi. Després de la prova d’ahir, l’austríac Marcel Hirscher conserva el lideratge absolut de la copa del món. Avui tindrà lloc, també a Bormio, la prova combinada.

En el circuit femení, la nord-americana Mikaela Shiffrin va guanyar l’eslàlom de Lienz (1:43.87) i lidera tant la copa del món de l’especialitat com l’absoluta. La suïssa Wendy Holdener (a 0.89) va ser segona i la sueca Frida Hansdorre (a 1.22), tercera. Avui es farà la prova de gegant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)