Esports de muntanya

En marxa la xarxa d’Ambaixadors del Diaridelaneu.cat

Es tracta d'una acord de col·laboració a tres bandes entre el diari, l'app Skitude i Helly Hansen

La temporada passada, la 2016-17, es va posar en marxa per primera vegada una prova pilot d'ambaixadors del Diaridelaneu.cat. Es tractava d'un acord a tres bandes entre el diari, l'aplicació Skitude i Helly Hansen. Els resultats, tot i ser un primer any de prova, van ser bons i ara repetim l'experiència i l'ampliem.

Des d'aquest mes de desembre, s'ha activat la xarxa d'Ambaixadors i ja tenim presència física a le estacions d'esquí de Baqueira-Beret, Espot Esquí, Grandvalira, La Molina, Masella, Port Ainé i Port del Comte. L'objectiu d'aquests ambaixadors és fer difusió de la marca Helly Hansen, del Diaridelaneu.cat i de l'aplicació Skitude. Per fer-ho han de ser presents regularment a pistes, captar imatges -fotos o vídeos- de l'ambient, dels paisatges o dels esquiadors a les estacions d'esquí i compartir-les en els seus perfils de Facebook i instagram, a més de Diaridelaneu.cat i dins els tracks de l'app. Skitude.

Van iniciar aquest programa Oscar Dachs a Baqueira, Jordi Martínez a les estacions d'SkiPallars (Espot Esquí i Port Ainé) i Ivan Sanz a La Molina. Des d'aquest any comptem amb el suport de Miguel Soto a Masella, Ferran Freixenet a Port del Comte i Alfredo Velasco a Grandvalira. Estem segurs que aquesta xarxa continuarà creixent i ens ajudarà a fer difusió de les tres marques, fer promoció de l'esquí i la neu en els seus respectius entorns i també dels valors que acompanyen l'esquí, com ara el civisme a pistes, saber gaudir del paisatge i l'entorn i del respecte pel mediambient.

Per saber més d'aquest programa us convidem a llegir les entrevistes que aviat publicarem al Diaridelaneu.cat dels nostres ambaixadors. Estem segurs que us agradarà saber més d'ells!

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)