Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

Els reis europeus, al Polo

Hoquei sobre herba. Un combinat d’estrelles del continent es veuran les cares amb el primer equip de l’entitat barcelonina en el tercer dia de competició del 70è Torneig de Reis

El Polo fa avui (12 h) un regal de molts quirats a qui s’acosti a les instal·lacions barcelonines. Un combinat amb jugadors que entren en el rànquing dels millors d’Europa s’enfronten al primer equip masculí, en un dels plats forts de la 70a edició del Torneig de Reis. Homes de la talla de Quico Cortès, Xavi Lleonart, Roc Oliva, Valentin Verga o Robbert Kemperman, entre d’altres, s’ajunten per jugar un partit de molt nivell. També es vestiran de curt per reforçar aquest combinat grans noms de la història del Polo com Roger Padrós o Mane Terraza. Un format atractiu per a un torneig que aquest any compleix setanta edicions d’hoquei sobre herba.

En el torneig femení, el Polo i la selecció catalana van iniciar el torneig amb triomfs solvents. Les locals van superar el Leicester per 5-0 i el combinat català va vèncer per 3-0 el Surbiton.

En els tornejos juvenils, avui s’acabaran de decidir els emparellaments dels equips que jugaran en les finals del torneig. Demà, durant tot el matí, es jugarà el quadre final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)