Esquí

Comença el compte enrere per la 39a Marxa Beret

Se celebrarà els dies 3 i 4 de febrer

Falta menys d'un mes per a la 39a edició de la Marxa Beret que enguany es celebrarà els dies 3 i 4 de febrer. La Marxa Beret és la prova popular per excel·lència de l’esquí de fons i una de les proves més consolidades que es realitzen.

La 39a edició de la Marxa Beret, tornarà a comptar aquest any amb participants procedents d’arreu d’Europa. Les inscripcions per a la prova van a bon ritme i ja compten amb la participació de cent esquiadors noruecs i vint-i-cinc italians entre els inscrits internacionals, el que fa preveure que un any més s’assolirà la xifra de més de 1.000 inscripcions.

L'edició 2018 vol mantenir el seu caràcter popular i convertir-se un any més en la gran festa de l’esquí nòrdic. Per això, els organitzadors, Conselh Generau d’Aran, Baqueira Beret i l’Ajuntament de Naut Aran, proposen tota una sèrie d’esdeveniments paral·lels a la Marxa Beret, entre els quals s’hi compta l’espectacular Sprint Salomon que es disputarà el dia 3 de febrer, amb l’objectiu que tots els participants i seguidors de la 39a Marxa Beret gaudeixin d’un agradable cap de setmana a la Val d’Aran.

El diumenge 4 de febrer es disputarà al Pla de Beret la Marxa Beret a partir de les 10.00 hores, amb els traçats de 42, 21 i 10 quilòmetres.

La prova, segueix dins del Circuit de Curses Populars d’esquí de fons (categoria ML) de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) i des de l’any passat forma part del calendari de la Copa Espanya de la Reial Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI).

Les inscripcions s’han de realitzar per Internet, a través de la pàgina web de la Marxa Beret, www.marxaberet.com . Cal destacar que tots aquells que s’inscriguin abans del 15 de gener de 2018 gaudiran d’una tarifa més reduïda. Les inscripcions presencials tindran lloc a la Casa d’Acollida a Salardú.

Programa 39 Marxa Beret

Dissabte, febrer 3
09:30 - Obertura de la "Casa d'Acollida"
16:00 - Exhibició «Sprint Salomon»
19:00 - Repartiment de premis
19:30 - Presentació «39a Marxa Beret»
20:30 - Tancament d'inscripcions i Casa d'Acollida
 
Diumenge, febrer 4
10:00 - Sortida 39a Marxa Beret
13:30 - Repartiment de premis
14:00 - Cerimònia de Cloenda
15:00 - Tancament del circuit

Tota la informació a: www.marxaberet.com

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)