Tennis

Federer porta Suïssa a guanyar la copa Hopman

Tennis. Els suïssos van superar en una disputada final Alemanya (2-1). El de Basilea ja havia guanyat aquesta competició fa disset anys, el 2001

Roger Federer va portar Suïssa a guanyar la seva tercera copa Hopman de la història, mentre que ell personalment va poder aixecar el trofeu per segona vegada, ja que havia guanyat l’edició de l’any 2001. Disset anys després, el suís, de 36 anys, va aconseguir juntament amb Belinda Bencic imposar-se en una disputada final contra Alemanya per 2-1.

El de Basilea va aconseguir el primer punt de la final en remuntar contra Alexander Zverev un set en contra i aconseguir la victòria per 6-7 (4), 6-0 i 6-2. En el partit de l’individual femení, el conjunt alemany va igualar la final gràcies a la clara victòria d’Angelique Kerber contra Belinda Bencic per 6-4 i 6-1. Aquest va ser l’únic punt que van perdre els suïssos en tota la competició. El títol de campió es va decidir en el partit de dobles mixtos, en què Roger Federer i Belinda Bencic van aconseguir la victòria contra Alexander Zverev i Angelique Kerber per un ajustat 4-3 (4) i 4-2.

La tercera dels suïssos

El conjunt suís va aconseguir per tercera vegada en la seva història guanyar la copa Hopman que es disputa els primers dies de l’any a la localitat australiana de Perth. La primera victòria de Suïssa va ser l’any 1992 amb un equip format per Jakob Hlasek i Manuela Maleeva-Fragniere, mentre que l’any 2001 Roger Federer va formar equip amb Martina Hingis i va aixecar per primer cop aquest trofeu. El conjunt alemany també aspirava a la seva tercera corona, ja que havia guanyat els anys 1993 i 1995.

Roger Federer ha demostrat amb aquest triomf que va pel bon camí per afrontar l’obert d’Austràlia, el primer Grand Slam de la temporada, que s’inicia a Melbourne a partir del dilluns dia 15 l’inici. El de Basilea ha guanyat cinc vegades, és l’actual campió i defensarà el seu títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)