Tennis

tennis

Granollers fa el doblet

Tennis. El català inicia la nova etapa al costat de Joan Balsells amb un títol engrescador a Bangkok i guanya els dobles amb el seu germà

Marcel Granollers ha iniciat el curs amb bon peu al costat del seu nou tècnic Joan Balsells i diumenge va ser proclamat campió del challenger de Bangkok, un títol que l’encoratja després d’una temporada passada dolenta que el va fer retrocedir fins al lloc 177è de l’ATP. Amb els 80 punts acumulats és 149è i aquesta setmana afronta també a Bangkok un altre challenger. Sisè favorit, va derrotar en la final l’alemany procedent de la prèvia Mats Moraing (223è) per 4-6, 6-3 i 7-5. Abans s’havia desfet de Flavio Cipolla, Duckhee Lee i Blaz Rola: “És una gran injecció de confiança. És important que la feina de la pretemporada quedi reflectida.” L’alegria va ser doble perquè el català, al costat del seu germà Gerard, es va endur també el quadre de dobles.

Murray, sis mesos de baixa

L’escocès Andy Murray es va sotmetre ahir a Melbourne a una operació de maluc i estarà de baixa durant sis mesos. “Sóc optimista. Els metges estan molt contents i estic segur que tornaré a competir al màxim nivell”, va declarar. El britànic, que va acabar el 2016 com a número 1 del rànquing mundial i que té en el palmarès tres Grand Salms i dos ors olímpics, ja va anunciar la setmana passada que no jugaria l’obert d’Austràlia. No disputa un partit oficial des de Wimbledon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)