Futbol sala

Futbol sala

Agraïment etern

Cristian i Ari van ser rebuts i acomiadats amb una ovació en el seu retorn al Palau Blaugrana després d’haver donat tantes alegries als culers

Sergio Lozano,un dels capitans de l’actual plantilla del Barça, va fer de mestre de cerimònies

El somriure nerviós que exhibia Ari Santos en l’escalfament ja denotava que aquell derbi entre el Barça Lassa i el Catgas Energia no era un partit normal. També ajudava a entendre-ho el fet que les càmeres entressin abans al vestidor visitant que al local. Cristian Domínguez, sempre més reservat en les seves expressions corporals, se centrava en les indicacions del preparador de porters colomenc abans del duel. Els dos jugadors, competitius i professionals com pocs, no es desviaven ni un mil·límetre de la rutina prèvia a cada duel. Aquella vegada, però, era especial; per primera vegada trepitjaven el vestidor de l’equip visitant al Palau Blaugrana. L’afició els va voler donar l’escalf com havia fet tantes i tantes vegades quan jugaven de locals. “Sempre m’he sentit un dels jugadors més estimats”, recordava Ari durant la setmana prèvia al derbi. Sense gaires estridències, el club va voler retre un petit homenatge previ en què se’ls van lliurar una samarreta a cadascun i una placa commemorativa pels seus anys de servei al club, els millors de la història de l’entitat. “Es mereixen tots els reconeixements possibles. Són dues persones que van iniciar un projecte molt bonic, i gràcies a ells el Barça està on està. Donar-los el reconeixement en persona és un orgull. El meu petit gra de sorra”, va comentar Sergio Lozano, un dels capitans del Barça, que va fer de mestre de cerimònies. Les 3.400 persones presents al Palau, fossin de l’equip que fossin, picaven fort de mans i els ovacionaven mentre els dos protagonistes evitaven les llàgrimes. “Hi he estat a punt, però m’he aguantat”, confessava Ari després del partit. “Poder anar a donar la mà als Dracs –que dissabte van complir 27 anys– com quan jugava aquí també ha estat emotiu i m’ha fet destapar molts records”, afegia el tanca brasiler. També va recordar l’afició blaugrana el gran talent de tots dos, que van fer un partit excels i van poder robar un puntet a l’equip al qual tantes tardes de glòria van donar. “Em guardo per sempre l’estima de l’afició. Ha estat un dia especial”, va acabar dient Ari mentre firmava autògrafs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)