Handbol

Handbol

barça

Viran confirma la marxa al PSG

Handbol. El jugador del Barça diu que li dol que no es compti amb ell, però ressalta que vol lluitar fins al final per tots els títols possibles

La notícia va esclatar la vigília de Nadal i ahir la va confirmar el mateix Viran Morros (1983). L’especialista defensiu del Barça no continuarà a l’equip blaugrana la temporada vinent i ha arribat a un acord per defensar els colors del poderós París Saint-Germain fins al juny del 2020. A través d’una nota publicada a les xarxes socials, Viran admet la seva marxa: “La temporada vinent no seguiré al FC Barcelona i començaré una nova i il·lusionant etapa en un gran projecte com el PSG, després de set magnífics anys vivint un dels meus somnis de petit, defensar la samarreta del Barça.” El jugador reconeix que li hauria agradat continuar vinculat a l’entitat blaugrana: “El club ha optat per no comptar amb mi en el futur. És una decisió que accepto i respecto, però que m’entristeix. No és el moment d’acomiadar-me. Només vull gaudir al màxim d’aquests últims mesos en el Palau i lluitar al costat dels meus companys per aconseguir tots els títols possibles. Visca el Barça!”

Viran Morros es troba actualment concentrat amb la selecció espanyola a Madrid, en espera d’iniciar l’europeu de Croàcia, dissabte a Varazdin contra la República Txeca. Jordi Ribera també ha convocat els blaugrana Raúl Entrerríos, Gonzalo Pérez de Vargas i Valero Rivera. La competició de clubs no es reprendrà fins al mes de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)