Waterpolo

Waterpolo

copa

El Barceloneta, el campió, comença contra el Mataró

Waterpolo. El sorteig de la 32a edició de la copa masculina es va fer a Santa Cruz de Tenerife, on es decidirà el títol del 2 al 4 de febrer

El campió de la copa masculina, l’Atlètic Barceloneta, iniciarà la seva defensa del títol contra el Quadis Mataró, en el partit més interessant dels quarts de final, segons va determinar el sorteig que es va fer ahir a Santa Cruz de Tenerife. La 32a edició es disputarà del 2 al 4 de febrer a la piscina Municipal Acidalio Lorenzo, una piscina descoberta, i serà la segona vegada que es disputi a Tenerife, la primera va ser l’any 2006.

La competició de copa s’iniciarà el divendres 2 de febrer a la tarda amb el partit entre el CN Terrassa i el CN Barcelona (16.30h), i el guanyador s’enfrontarà en la semifinal de l’endemà amb l’equip que es classifiqui del duel entre l’Astralpool Sabadell i el CE Mediterrani (18 h). A l’altra part del quadre, el CN Sant Andreu jugarà contra el conjunt amfitrió, l’Automotor Canarias Echeyde. Aquest serà el partit que tancarà la jornada (21 h) i el guanyador jugarà la semifinal contra el Barceloneta o el Mataró, que s’hauran enfrontat just abans (19.30h).

Els dos finalistes de l’edició de l’any passat que es va disputar a Sabadell, el Barceloneta i el mateix Sabadell, no es podran trobar fins a una hipotètica final. El conjunt mariner acumula tretze títols de copa en el seu palmarès, i ha guanyat els cinc darrers consecutivament. Justament, l’últim títol que se li va escapar va ser el 2012 i va perdre la final contra el conjunt vallesà.

Quarts de final
Divendres 2 de febrer
(1) Terrassa - Barcelona 16.30 h
(2) Sabadell - Mediterrani 18 h
(3) Sant Andreu - Echeyde 21 h
(4) Barceloneta - Mataró 19.30 h
Semifinals
Dissabte 3 de febrer
(5) Guanyador 1 - guanyador 2 13 h
(6) Guanyador 3 - guanyador 4 14.30 h
Final
Diumenge 4 de febrer
Guanyador 5 - guanyador 6 13 h *hora catalana

Sisè dia de la lliga de campions

L’Atlètic Barceloneta i l’Astralpool Sabadell disputen avui la sisena jornada del seu grup de la lliga de campions. Els barcelonins visiten la piscina del Partizan de Belgrad, el cuer del grup A, i els vallesans jugaran a Gènova contra el Pro Recco italià, el líder del grup B. El Barceloneta, cinquè del seu grup, buscarà la seva segona victòria per intentar situar-se entre els quatre primers del grup, que disputaran la final a vuit. El conjunt serbi ha perdut els cinc partits que ha disputat i té una de les plantilles més joves de la competició. Els mariners acumulen tres empats i necessita sumar victòries per escalar posicions en la classificació del grup. L’Astralpool Sabadell visita el potent Pro Recco italià en el grup B. Els vallesans afronten el partit sense pressió i amb ganes de refer-se anímicament de l’última ensopegada. Els italians són un dels favorits a guanyar el títol europeu i ocupen la primera posició del grup empatat amb dos equips més. El Sabadell és sisè i sap que serà molt difícil donar la sorpresa, però ho intentaran. El conjunt vallesà té la baixa de Javier Gorria, mentre que Òscar Carrillo té problemes físics i és dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)