Futbol sala

ESPORTS

El Catgas salva un punt en el darrer instant

Futbol sala. Un gol a tres segons del final evita la derrota del conjunt colomenc, que, tot i això, encara no sap què és guanyar com a local

CATGAS 5 LLEVANT 5

CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Cristian, Ari Santos, Javi Rodríguez, David Álvarez i Ximbinha –cinc titular– Pablo del Moral, Iago Míguez, Pol Pacheco, Corso i Juanqui.LLEVANT:Nacho Serra, Lucho, Sena, Emilio Buendía i Pedro Toro –cinc inicial– Pizarro, Márquez, cecilio, Jorge Santos, Tripodi, Antoñito i Prieto (porter suplent).GOLS:1-0 (14’) Ximbinha. 2-0 (14’) Ximbinha. 2-1 (16’) Antoñito. 2-2 (16’) Márquez. 2-3 (17’) Buendía. 2-4 (30’) Buendía. 3-4 (36’) Pol Pacheco. 3-5 (38’) Prieto. 4-5 (39’) Pol Pacheco. 5-5 (40’) Pol Pacheco.ÀRBITRE:Fortes i Martínez.

El Catgas Energia no se’n surt a Santa Coloma. L’afició colomenca encara no ha pogut celebrar cap triomf encara a casa –tres empats i sis derrotes– i s’ha de conformar amb expressions d’adrenalina com la d’ahir en què Pol Pacheco va salvar un punt amb una diana quan faltaven tres segons de partit. El duel contra el Llevant va ser boig i possiblement el Catgas va merèixer una mica més. El 2-0 que reflectia el marcador en el minut 14 donava esperances als colomencs que, com ve sent habitual en aquest curs, van pecar d’irregulars. Tres gols del Llevant en un minut van capgirar el resultat.

El Catgas ho va intentar en el segon temps però va ser el Llevant qui va ampliar distàncies. I contra tot, quan semblava que el partit estava massa coll amunt, Pol Pacheco va aprofitar el joc de cinc colomenc per fer un hat-trick i empatar a tres segons del final. El Catgas, però, encara no sap què és vèncer a casa.