ESPORTS

Liquida la malastrugança a fora amb un bany a Belgrad

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta va vèncer per primera vegada a domicili i manté les possibilitats de classificar-se per a la final a vuit de la lliga de campions

PARTIZAN 5 BARCELONETA 15

PARTIZAN:Risticevic, Kasum, Jankovic (1), Lukic, Lazic, Tomic (1), Jankovic (1), Andrejevic, Manojlovic, Radanovic, Radonjic (2), Aksentijevic i Belopavlovic.ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera (3), Granados (2), Munarriz (1), Vrlic (2), Larumbe (1), Paul, Fran Fernández, Tahull (1), Perrone (3), Mallarach (2), Bustos i Linares.PARCIALS:2-4, 1-3, 1-5 i 1-3.ÀRBITRES:Achladiotis (Grècia) i Seidel (Alemanya).

La golejada més àmplia de la temporada va permetre a l’Atlètic Barceloneta tornar d’un desplaçament de la lliga de campions amb els tres punts a les maletes per primera vegada aquest curs. Els mariners no van donar cap opció al Partizan i, gràcies a una actuació sòlida en defensa i efectiva en atac, van firmar una de les golejades més importants del grup A enguany. La primera victòria a domicili, on fins ara havia obtingut un empat i una derrota, encara no li serveix per ocupar una de les quatre posicions que donen accés a la final a vuit, però sí que era vital per mantenir les possibilitats intactes. Quan només falta una jornada per acabar la primera volta, els mariners tenen el Jug i el Brescia un punt per sobre; el Dynamo, dos; i l’Olympiacòs, el líder destacat, a set.

Tot i el desenllaç final, els serbis van colpejar primer. Van aprofitar una acció de superioritat per avançar-se, però no tornarien a batre López Pinedo fins a tretze segons per acabar el primer quart. Mentrestant, els catalans van greixar la maquinària ofensiva i van firmar un parcial de 0 a 4 –Perrone, en dues ocasions, Famera i Mallarach van ser els autors dels gols.

L’Atlètic Barceloneta va doblar la diferència en el següent parcial (del 2 a 4 es va passar al 3 a 7) i van enllestir la feina en un tercer parcial perfecte. Només van rebre un gol i van oferir un ventall de recursos ofensius per desbordar la defensa contrària. Des d’accions col·lectives com la que va rematar Perrone (3-8) com els contraatacs marca de la casa (passada llarga i precisa de López Pinedo i recepció i rematada del més avançat). Els mariners van arribar als últims vuit minuts amb vuit gols de diferència (4-12) i Chus Martín va donar minuts al porter Miki Linares.