Esquí

Queralt Castellet guanya a la Copa del Món sis anys després

Torna la Queralt Castellet en el seu millor estat després de la lesió. La snowborder de Sabadell ha aconseguit un gran triomf sobre la neu del pipe d'Snowpass a Colorado, gràcies a una tercera ronda espectacular, que li ha valgut la millor puntuació de les vuit riders que havien accedit a al final.

La catalana va guanyar la prova amb els 91,50 punts aconseguits en la seva tercera i última baixada, en la qual va protagonitzar una exhibició. La sabadellenca va superar a les nord-americanes Chloe Kim (88,75), líder de la general, i Maddie Mastro (87,25).
 
Castellet era segona després de les dues primeres mànegues, en què va sumar 81,50 i 79,50 i en les que estava per darrere de Mastro (86,50 i 87,25), però en la tercera es va exhibir per tornar a guanyar més de sis anys després.
 
Sis anys després torna a assaborir les mels del triomf
 
Amb aquest triomf Queralt Castellet trenca una mala ratxa que l'havia apartat del camí de la victòria a la Copa del Món, ja que l'últim triomf de la sabadellenca a la màxima competició de pipe de la regularitat va ser al novembre de 2011 a Saas- Fee (Suïssa).
 
Subcampiona mundial el 2015
 
La 'rider' catalana, que va ser subcampiona mundial el 2015 (Kreischberg) va començar la temporada de la Copa del Món amb un tretzè lloc a Copper Mountain (EUA) i una absència al Secret Garden Resort (Xina).
 
El d'aquest dissabte és el seu tercer triomf a la Copa del Món. El primer el va aconseguir el 26 de març de 2011 a Arosa (Suïssa) i el segon, l'aconseguit a Saas-Fee a l'any següent.
 
Al febrer serà el moment de PyeongChang (Corea del Sud) els seus quarts Jocs Olímpics d'hivern, després dels de Torí 2006, Vancouver 2010 i Sotxi 2014.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)