Ciclisme

La primera per a Impey

Ciclisme. El sud-africà del Mitchelton guanya la Down Under, la cita inaugural del World Tour després de conservar el mallot de líder contra Porte, i aconsegueix el seu primer gran triomf

Daryl Impey (Mitchelton Scott) va estrenar ahir el seu palmarès, als 33 anys i després de conservar el mallot ocre en la Down Under, la primera cursa de la temporada 2018 del calendari de l’UCI World Tour i que va estar marcada per la calor.

La darrera etapa, amb final en un circuit urbà a Adelaide, començava amb Impey empatat al capdamunt de la general amb l’australià Richie Porte (BMC), vencedor de l’etapa reina, dissabte, amb final al Willunga Hill –era el cinquè any seguit– amb 8 segons sobre el sud-africà, segon i que obligava Porte a bonificar per revalidar la victòria del 2017.

Cap dels candidats al triomf va entrar al darrer esprint (36è i 42è), que va guanyar Andre Greipel (Lotto). L’alemany, vencedor de la primera etapa del 2018, va superar Caleb Ewan (Mitchelton) i Peter Sagan (Bora), segon i tercer i que ja havien estrenat també el seu compte de victòries d’etapa d’aquest any. Marc Soler (Movistar) va entrar en el grup, davant Porte, i va acabar en el lloc 34è de la general a 3:09 d’Impey.

6a etapa
1r. A. Greipel (Lotto) 2h01:19
2n. C. Ewan (Mitchelton) m.t.
3r. P. Sagan (Bora) m.t.
4t. P. Bauhaus (Sunweb) m.t.
5è. E. Viviani (Quick-Step) m.t.
36è. D. Impey (Mitchelton) m.t.
41è. M. Soler (Movistar) m.t.
42è. R. Porte (BMC) m.t.
General
1r. D. Impey (Mitchelton) 20h03:34
2n. R. Porte (BMC) m.t.
3r. T.J. Slagter (Dimension Data) a 16
4t. D. Ulissi (UAE Emirates) a 20
5è. D. Devenyns (Quick-Step) m.t.
6è. E. Bernal Gómez (Sky) m.t.
7è. G. Izagirre (Bahrain) m.t.
8è. L.L. Sánchez (Astana) a 23
34è. M. Soler (Movistar) a 3:09
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)