Handbol

Handbol

solidaritat

Granollers, capital de l’handbol solidari

Seleccions. El doble enfrontament, femení i masculí, entre Catalunya i l’equip vallesà aplega 1.600 persones i recapta al voltant de 8.000 euros

GRANOLLERS 30 CAT. MASCULÍ 33

GRANOLLERS:Guàrdia, Cabanas (4), Porras (1), Pérez (3), Garcia, Ferrer, Ferré, Navarro (3), Cañellas (2), Pujol, Resina (1), Rakocija (6), Reixach, Márquez (7), Tarrafeta (3), Vives i Almeida.CATALUNYA MASCULÍ:González, Cardona, Sáez (7), Gómez (1), Reig (5), Castro, Arnau (1), Tomás (3), Montoya (3), Pérez (2), Jordan (1), Planas, Vilanova, Palahi (1), Canyigueral (2), Tremps (3), Garcia (4) Sastre i Arguillas.ÀRBITRES:Jordi Ausàs i Miquel Florenza.

GRANOLLERS 40 CAT. femení 24

GRANOLLERS:Morales, Vizuete (4), Gassama (5), Matthijs (2), Torras (2), Sarandeva (3), Monros (5), Vegué (5), González (6), Rojas (3), Ballesteros (3), Prelchi, Callo (2) i Larson i Mera.CATALUNYA FEMENÍ:Ramírez, Poo (4), Masip (4), Muñoz (1), Carvallo (3), Corrales (2), Ribas (1), Esquerra (1), Villalba, Fradera (3), Galamba (4), Barbrito, Almansa (1), Sabaté.ÀRBITRES:Oriol Álvarez i Raúl Escoda.PÚBLIC:1.600 espectadors.

El de menys era el resultat. Ahir, a Granollers, el que importava era arribar a la màxima recaptació en favor de la campanya Somriures que curen per la lluita contra el càncer infantil i en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu. La xifra que calia tenir en compte estava, doncs, a la grada del Palau d’Esports i no al marcador. I van ser 1.600 aficionats a l’handbol els que van posar el seu granet de sorra, pagant una entrada de 5 euros, per aconseguir una recaptació de gairebé 8.000 euros.

A la pista, la jornada va començar, a primera hora de la tarda, amb l’enfrontament entre la selecció de Catalunya femenina i el KH7 Granollers, de la divisió d’honor, que es va imposar amb molta claredat. Les noies que entrena Robert Cuesta no van tenir rival en el combinat català. A la mitja part, el resultat ja els era clarament favorable (18-11) i al final van aconseguir una diferència de 16 gols. Miriam González, amb sis dianes, va ser la màxima golejadora del duel.

El segon plat del menú va oferir un interessant Granollers-Cataluny masculí que va guanyar l’equip entrenat per Xavi Pascual. El duel va ser molt igualat i es va decidir en el tram final de la segona part, quan la selecció catalana va prendre una distància que els d’Antonio Rama no van poder neutralitzar. Amb tot, el Granollers es va apropar en el tram final. En tot cas, al marge del 30-33 final, els 1.600 espectadors van poder gaudir d’handbol de molt bon nivell. Víctor Sáez i Álex Márquez, amb set dianes, van ser els màxims golejadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)