Esquí

Prop de 150 esquiadors a la 26a Marxa Pirineus marcada per la pluja

Englobada en els actes de la Marxa Pirineu dissabte es va fer la Micro Pirineu a l'estació de Lles

Aquest passat diumenge 21 de gener es va realitzar la 26a edició de la Marxa Pirineu, Memorial Frederic Roura. Hi van participar prop de 150 esquiadors, en un dia marcat per la pluja però que no va impedir que la prova es realitzés amb normalitat.

La cursa, que surt de l'estació de Lles i arriba a l'estació d'Aransa, és un marxa d'esquí de fons de caràcter popular que combina participants d'alt nivell amb famílies senceres que prenen part a la categoria familiar.

La cursa té 2 categories, la de 14 km i la de 25. Destacar que el podi de 25 km femení el va guanyar la Laura Orgué. Pel que fa al podi masculí el guanyador va ser Sergi Brau.

En la categoria de 14 km els guanyadors en categoria masculina i femenina van ser els germans Aristide i Myrtille Begue. Ambdós competeixen en l'equip nacional de França havent fet podis en curses de Copa del Món Junior.

En la categoria familiar, hi van prendre part 8 famílies. La família guanyadora va ser Morral-Ferrandis.

Enmarcada en els actes de la Marxa Pirineu dissabte es va fer la Micro Pirineu a l'estació de Lles, cursa en modalitat esprint per a categories infantils amb una participació d'uns 50 infants. Recordar que aquesta cursa forma part del Circuit de Marxes Populars d'esquí de fons, i que el diumenge 28 de Gener tindrà lloc a la Quillane la Puigcerdà Fons.

La Marxa Pirineus compta amb la esponsorització de Cadí, de la col·laboració dels Consell Comarcal de la Cerdanya i del suport dels treballadors de les estacions de Lles i Aransa, a més de col·laboradors i voluntaris que fan que aquesta Marxa sigui la gran festa de l'esquí nòrdic català.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)