Ciclisme

L’aposta de Megamo

Ciclisme. La marca gironina comptarà amb un equip de categoria UCI per a les copes del món, amb els internacionals Jofre Cullell i Clàudia Galicia

“Teníem una estructura pel que fa a competició en què els corredors competien individualment, pel seu compte. Aquest any hem creat aquesta estructura UCI, i seguirem estant a la copa del món però com a equip. Tindrem un espai al paddock molt ben reservat perquè serem de nivell alt.” Oriol Gil és el mànager de l’equip Megamo, que per aquest 2018 presenta una estructura de la màxima categoria mundial amb el campió d’Europa júnior d’XCO, Jofre Cullell, i la subcampiona continental d’XCM, Clàudia Galicia, que s’incorpora a l’equip gironí. “Tindrem dos corredors que són més o menys del mateix nivell però de diferents característiques. En Jofre Cullell és una jove promesa que s’ha convertit en realitat. I la Clàudia Galicia, a part del ciclisme, és molt bona en esquí de muntanya [està fent la copa del món, aquest cap de setmana a Andorra]. S’havia centrat en la marató i va guanyar la Titan Desert dos cops, l’Andalusia Bike Race, La Rioja... Ara s’ha passat al ral·li i competirà en les copes del món”, apuntava Gil, que revalora l’aposta de la marca gironina, que té 200 empleats. “En moltes carreres compartiran, dissabte i diumenge, per horaris, però en altres proves la Clàudia se n’anirà a fer marató i en Jofre, a ral·li. Tenim cap d’equip, mecànics i fisioterapeutes. I furgonetes i camions per donar-los suport”, explicava el gironí sobre l’estructura que han creat, amb els dos corredors internacionals.

El Megamo debutarà en la copa catalana internacional de Banyoles d’aquí a un mes i estarà a les copes del món que es facin a Europa, els campionats europeu i estatal, la Volcat UCI, l’Alpen Tour Trophy i la Catalunya Bike Race; a més de cites HC, C1 i C2 a Espanya, França i Suïssa.

“A part, presentem un model molt important per la marca i pel que fa al mercat: una doble suspensió de carboni que és el que la gent ara mateix demana més. I té més sortida en la BTT d’alt nivell”, va exposar Oriol Gil respecte de l’aposta de Megamo, que aviat estarà disponible al mercat: “És una bici molt competitiva que ells dos ja fa quasi mig any que estan provant i hi treballen, amb altres enginyers que tenim de fàbrica i altres corredors satèl·lits. Ara ja està en producció i n’estem molt contents”, va argumentar el mànager.

VALOR

“Tindrem dos corredors del mateix nivell però de diferents característiques”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)