Waterpolo

Els mariners busquen un pòquer

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta, que va apallissar el Partizan en l’última jornada de la lliga de campions, espera encadenar tres victòries més per establir-se en les posicions de final a vuit

Encadenar quatre triomfs per no perdre de vista les posicions d’accés a la final a vuit de la lliga de campions. Aquest és l’objectiu a curt termini de l’Atlètic Barceloneta, que avui acomiada la primera volta de la fase de grups rebent el Hannover a la piscina de Sant Sebastià (19.15 h). Els mariners van apallissar el Partizan a domicili l’última jornada (5-15) i ara treballaran per aconseguir tres victòries consecutives més, que els situïn entre els quatre primers –ara mateix ocupen la cinquena posició–. Per fer realitat aquests propòsits han de doblegar el conjunt alemany dues vegades, a casa i a fora, i després vèncer el Partizan, que visitarà Barcelona en la segona jornada de la segona volta.

Tots aquests punts són imprescindibles per no quedar despenjats en un grup tan complicat com el grup A, en què ara mateix hi ha sis equips amb possibilitats d’acabar entre els quatre primers. El líder, l’Olympiacòs, gairebé s’ha assegurat la classificació per a la final a vuit després d’un primer acte excel·lent, i el Hannover, on juga el barceloní Pere Estrany, podria perdre el tren de la part alta si avui és derrotat a la piscina barcelonina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)