Esquí

Andorra enviarà cinc representants als Jocs d'Hivern

Gutiérrez, Marín, Verdú, Oliveras i el debutant Esteve seran els representants tricolors a la cita de l’any

El Comitè Olímpic Andorrà va fer ahir l’anunci oficial dels corredors que representaran el Principat als als Jocs Olímpics d’Hivern 2018 que es disputaran a PyeongChang (Corea del Sud) entre el 9 i el 25 de febrer vinents. Seran cinc els seleccionats, un menys que fa quatre anys a Sotxi. 

Hi haurà tres representants en esquí alpí: Mireia Gutiérrez, que ja va viure experiències olímpiques a Vancouver 2010 i Sotxi 2014, Joan Verdú i Marc Oliveras (tots dos Sotxi); en surf de neu tornarà a comptar amb Lluís Marín, que disputarà la tercera edició seguida; i com a gran novetat, en esquí de fons, apareix el debutant Irineu Esteve, una estrella en emergència que amb 21 anys aspira a adquirir experiència en la que sens dubte, és la gran cita de la temporada 2017-2018.


S’havia d’esperar a que la FIS fes el recompte de places per cada país participant per saber de quantes disposava Andorra, però tots els que van aconseguir les mínimes aniran a la gran cita.

El director tècnic de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Carles Visa, va valorar ahir al Periòdic d'Andorra que els cinc s’han guanyat la plaça per mèrits propis.

Els acompanyarà una delegació de deu persones, encapçalada per Toni Guerra com a cap de missió; Jordi Orteu com a adjunt; Carles Visa com a oficial; Roger Vidosa, Max Tissot i Joan Erola com a entrenadors; Pol Ferrer com a fisioterapèuta; i Marc Gutiérrez, Antonio Góngora i Guillem Cairat com a skimans.

Des de la FAE, el cost tècnic assegura que tots cinc integrants arribaran a la gran cita en el millor estat de forma possible.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)