Esports de muntanya

Un altre desafiament per a Núria Picas

Alpinisme. Formarà part d’un equip que vol creuar tots els Alps en un màxim de 41 dies

Núria Picas formarà part d’una expedició internacional d’esquí de muntanya als Alps que té com a objectiu creuar aquesta cadena de muntanyes des de Viena fins a Niça, en un màxim de 41 dies.

El nou repte de la catalana espera trencar el rècord que van establir quatre alpinistes austríacs l’any 1971. Llavors, van travessar els Alps tant a peu com amb esquís de muntanya, i van ascendir pics emblemàtics com ara el Grossglockner (3.798 metres), el Piz Palü (3.900), el Dufourspitze (4.634) o el Mont Blanc (4.808). L’equip de Núria Picas haurà de passar necessàriament per aquests cims i cobrirà un total de 1.917 quilòmetres i 85.000 metres de desnivell acumulat.

La previsió de l’expedició és de 40 dies consecutius sense descans, entre el 17 de març i el 26 d’abril. El projecte assolirà l’èxit que persegueix si com a mínim quatre dels set integrants de la ruta completen el trajecte entre Viena i Niça en menys de 41 dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)