Esquí

Victòries a la ciutat

Esquí alpí. El suís Zenhäusern i la noruega Haver-Löseth s’imposen en l’eslàlom paral·lel de la copa del món disputat a Estocolm

El suís Ramon Zenhäusern i la noruega Nina Haver-Löseth van imposar-se en l’eslàlom paral·lel de la copa del món d’esquí alpí disputat a Estocolm. En l’eslàlom masculí, el suís va aconseguir el seu primer triomf en la copa del món. En la final es va imposar al suec Andre Myhrer. En les eliminatòries anteriors havia derrotat l’italià Stefano Gross, l’austríac Michael Matt i l’alemany Linus Strasser. El líder de la copa del món, l’austríac Marcel Hirscher, no va passar dels quarts de final, en què va caure contra el suís Luca Aerni.

En l’eslàlom femení, Haver-Löseth va classificar-ser per a la final en derrotar les austríaques Katharina Truppe i Bernadette Schild i la sueca Frida Hansdotter. En la final es va imposar a la suïssa Wendy Holdener. Aquesta és la segona victòria de Haver-Löseth en la copa del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)