Esquí

La Salomon Quest Challenge passa per Masella aquest dissabte

A la darrera temporada, la Salomon Quest Challenge més multitudinària de tot el circuit va ser la de Masella

El dissabte 3 de febrer, coincidint amb la gran celebració del 50 aniversari de Masella, es disputarà també l'Audi Salomon Quest Challenge, cursa social oberta a tothom. Es tracta d'una competició especialment dissenyada per gaudir d'una experiència a la neu amb la família o amics.

La Quest Challenge és una prova multidisciplinar per equips de 3 persones i es pot participar en dues categories diferents:

Challenge: Equip de 3 integrants majors d'edat.
Familiar: Equip de 3 integrants en el qual hi ha d'haver com a mínim un menor d'entre 8 i 16 anys (2009-2011) i un adult major d'edat.
Tindreu 3h per aconseguir la màxima puntuació superant algunes de les proves distribuïdes per l'estació amb l'ajuda d'un mapa del circuit.

A part de les categories ja esmentades també hi ha la possibilitat de participar com a club, en es categories d'alevins, infantils o juvenils.

A la darrera temporada, la Salomon Quest Challenge més multitudinària de tot el circuit va ser la de Masella, amb un èxit rotund de participació. Fem que la del 2018 també sigui històrica! Podrà inscriure en breu a la pàgina web de la Salomon Quest Challenge.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)