Més esport

Comença la lliga estatal

Judo. El Securitas començarà demà la competició per equips de la màxima categoria, de la qual és el subcampió, amb els estrangers limitats

Salva Cases, Vas Sampan i Denis Vieru (menys de 66 quilos), Edu Xargay i Nika Chakvetadze (73), Andrian Mucientes, Gio Khabuliani i Nicon Zaborosciuc (81), Sergi Salas i Viktor Makukha (90) i Anton Rudnyk i Andrii Kolesnyk (més de 90) formen la primera convocatòria del Securitas per disputar la lliga estatal, que comença demà a la localitat madrilenya de Villaviciosa de Odon.

Els gironins, en el seu quart any a la màxima categoria, són l’únic equip català i en les tres anteriors edicions van acabar segons, tercers i segons. L’actual subcampió debutarà contra el Navalmoral, el Brunete de Madrid i el Stabia d’Extremadura. La novetat d’aquest 2018 és la limitació de dos estrangers per matx: cada equip haurà de presentar, en un sobre, una alineació per als cinc duels de cada enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)