Rugbi

El GEiEG, el més fort en la lliga Kopparberg

Rugbi. Les grupistes van guanyar el Poble Nou, el líder de la màxima categoria catalana, 15-22 en el partit més difícil de la lliga

El GEiEG va guanyar 15-22 el Poble Nou en el partit més difícil de la lliga Kopparberg, la màxima categoria de l’àmbit català, després de la qual ha d’accedir a un play-off que li podria permetre de tornar a la divisió d’honor femenina, la lliga estatal, de la qual va baixar el curs passat. Les grupistes van avançar-se en el marcador dos cops i les barcelonines les van anar empatant fins que en la segona meitat una marca de Judith Vélez (10-17) va donar l’avantatge definitiu a les de Coral Vila. Anna Muñoz, va tancar el resultat (15-22).

En la competició masculina, en la divisió d’honor catalana el Garrotxa Banyoles va aconseguir el seu primer triomf, 33-32, contra el Tarragona, i el GEiEG va perdre 32-19 contra l’INEF Lleida, la primera desfeta grupista.

Els play-offs de les dues competicions es podran seguir per La Xarxa els dissabtes al migdia, segons l’acord anunciat per la federació catalana i les televisions locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)