Més esport

Sis medalles per al Banyoles en els estatals d’hivern

Rem. Ors per a Jofre en ‘indoor’ i Cagigós i Garcia i Gassiot i Masgrau en llarga distància

L’equip de rem del Club Natació Banyoles va guanyar sis medalles en els campionats estatals d’hivern que es van disputar a Galícia. A Ribadavia es va fer el de rem indoor, en el qual Jordi Jofre va ser el millor en la categoria sub-23 i Paula Salarich bronze en el lleuger femení. En el masculí , Manel Balastegui va acabar a una dècima de segon del podi, en quart lloc, i, en la juvenil femenina, Margot Figueras i Ana Prats van ser quarta i cinquena a un i nou segons. A Castrelo de Miño es disputava l’estatal de llarga distància, amb títols per als juvenils Joan Cagigós i Aleix Garcia i les cadets Montse Gassiot i Abril Masgrau. Prats va guanyar la plata en juvenil i Pol Viñolas i Andreu Boix, en cadets. Les sis medalles van permetre al Banyoles ser el tercer per clubs en les dues proves.

Concentrats

Els resultats d’aquest cap de setmana passat van acabar de determinar els remers que es concentraran amb les diverses seleccions estatals. Adrià Mitjavila ho farà amb l’absoluta a Galícia mateix i, en la sub-23, a Banyoles dels dies 9 al 18 d’aquest mes, els sub-23 Paula Salarich, Rodrigo Conde, Manel Balastegui, Issac Álamo i Denis Carracedo en els lleugers i Jordi Jofre en el pesant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)