Ciclisme

Mai plou a gust de tothom

Ciclisme. Alejandro Valverde va mantenir el lideratge al País Valencià després que la contrarellotge per equips es disputés amb els temps anul·lats

La contrarellotge per equips de Calp havia de ser un dels moments culminants de la Volta al País Valencià, però finalment va quedar en focs d’encenalls per la decisió de l’organització de no comptar els temps en considerar que la pluja havia deixat la carretera en estat perillós. L’Astanà i l’Sky, els equips que pretenien assaltar el lideratge d’Alejandro Valverde, van ser els més perjudicats per la situació, ja que veuen com el seu principal rival arriba a la jornada decisiva d’avui, la pujada a Cocentaina, amb tot a favor per endur-se el triomf.

L’únic equip que va córrer com si els temps no s’haguessin anul·lat va ser el BMC. De fet, és la formació més impressionant quan es tracta d’una contrarellotge per equips i els seus membres es relleven com si anessin amb els ulls tancats. Els seus líders, Greg van Avermaet i Brent Bookwalter, van estirar l’equip, que va repetir el triomf del 2016 i ho va fer amb una diferència abismal respecte als segons, l’Astanà de Luis León i Sánchez i Jacob Fuglsang, segon i tercer en la general.

L’Sky de David de la Cruz, ciclista que havia manifestat que ahir podia ser el seu gran dia, no va prémer l’accelerador en cap moment, igual que el Movistar, que tenia molt més a perdre que a guanyar.

Alguns equips es van queixar de l’anul·lació dels temps decidida pels jutges, ja que, finalment, la pluja va frenar al migdia i no hi va haver caigudes.

3a etapa (CRE)
1r. BMC 27:25
2n. Astanà a 1:08
3r. AG2R-La Mondiale a 1:12
4t. CCC Polokowice a 1:36
5è. Gazprom-Ruzvelo m.t.
General
1r. A. Valverde (Movistar) 8h27:58
2n. L. León Sánchez (Astanà) a 0:04
3r. J. Fuglsang (Astanà) a 0:06
8è. D. De la Cruz (Sky) a 0:29
31è. J. Simon (Burgos) a 2:38
38è. E. Prades (Murias) m.t.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)