lliga asobal

Almenys, l’‘average’

Handbol. El Fraikin va perdre en la represa de l’Asobal a la pista del Logronyo però va marcar un gol en els darrers segons que li fa guanyar l’‘average’

la rioja 30 granollers 28

LOGRONYO LA RIOJA:Krupa, Sánchez (3), Muñoz (10), Garabaya (3), Kukic (2), Del Arco (6), Garciandia (2) –inicial–; Montoro (1), Kusan (2), Aguinagalde, Rocha, Paredes, Cadarso (1) i Romeo.FRAIKIN GRANOLLERS:Cabanas (6), Porras (1), Bernatonis (14), Garcia, Ferrer, Resina (1), Márquez –inicial–; Guàrdia, Pérez (2), Figueras (1), Cañellas (2), Gassama, Vukasin, Reixach, Oliveira i Tarrafeta (1).PARCIALS:3-3, 6-4, 9-5, 11-7, 13-9, 15-12; 17-16, 20-17, 23-20, 25-23, 27-25 i 30-28.ÀRBITRES:Monjo i Soria.

15 2 2 11 385 439

El Fraikin Granollers va caure a la pista del Logronyo en la represa de la lliga (30-28). Un gol de Resina en els darrers segons va permetre als vallesans de conservar l’average a favor, perquè en el partit de la primera volta havien guanyat a casa per 30 a 27. En una primera part fluixa, el Fraikin va arribar a perdre de sis, però la consistència de Bernatonis, impressionant amb 14 gols en tot el partit, li va permetre de situar-se 14-12 i amb una jugada a favor. Terrafeta va perdre la pilota i els locals van ampliar l’avantatge a tres en el descans. En la represa, dues jugades de Terrafeta i Èdgar Pérez van situar el Granollers a només un gol del Logronyo (15-14), que, malgrat tot, va tornar a obrir una escletxa de tres gols (19-16). A cinc minuts del final, Guàrdia va aturar un penal i el Granollers va trenar una jugada i es va situar a només un gol. Porras, molt atent, va marcar i el Fraikin va veure la possibilitat de capgirar el partit. A 1:15 del final, amb dos gols per sota, Bernatonis va desaprofitar un llançament per tornar el desavantatge al mínim. El Logronyo no va fallar en la jugada següent, va assolir un tercer gol de marge i va deixar el partit sentenciat. Resina va fer l’important 28è gol del Fraikin gairebé sobre la botzina.