Esquí

Més de 700 inscrits a menys de 24 hores de començar la Marxa Beret 2018

També és prova puntuable pel circuit de Copa Espanya RFEDI i pel circuit de Copa Catalana

Abans d’ahir es van tancar les inscripcions on-line per participar en la 39a edició de la Marxa Beret, la cursa popular d’esquí de fons més important de l’estat espanyol, que es celebra el proper diumenge 4 de febrer. El nombre de competidors inscrits ja arriba a 700 participants. Dels inscrits, 180 son participants internacionals provinents de països com Noruega, Suècia, Finlàndia, Suïssa, França i Itàlia.

Baqueira Beret acollirà com és tradicional la 39a Marxa Beret els dies 3 i 4 de febrer. Dissabte 3 de febrer, amb la disputa del Sprint Salomon a les 12:00h a Beret. El Sprint Salomon, és una prova d’exhibició en la que hi participa un nombre limitat de corredors d’elit, enguany seran 36, amb l’objectiu de donar a conèixer aquest esport.

El diumenge, 4 de febrer, a les 10:00h, es disputarà la 39a Marxa Beret, amb un circuit de 10Km a la zona de Beret i Orri; de 21Km a la zona de Beret, Orri i Montgarri i finalment el circuit de 42Km a la zona de Beret, Orri, Montgarri i direcció Marimanha. Enguany s’ha treballat en la millora i increment de la senyalització del circuit en les tres categories de competició. Els responsables de la Marxa Beret, ja han anunciat que enguany les distancies de 21km i 42 km passaran per Montgarri.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)