ESPORTS

El Barceloneta, cap a la final amb velocitat de creuer

Waterpolo. El CN Sant Andreu no va poder superar el potencial del conjunt mariner, que va complir els pronòstics sense miraments i avui lluitarà per la seva catorzena copa del Rei

barceloneta 14 Sant andreu 5

CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera, Granados, Munárriz, Vrlic, Larumbe, Paul, Fernández, Tahull, Perrone, Mallarach, Bustos i Linares.CN SANT ANDREU:Santís, Veenhuis, Sanchón, Barreda, Barnils, Tenario, Barroso, Vergara, Brugué, Gracia, Peisson, Coloma i Carrasco.PARCIALS:2-2, 4-0, 4-2 i 4-1.ÀRBITRE:Buch i Colominas

Al Sant Andreu li va durar la benzina més del que reflecteix el resultat. Però la realitat és que el 2-2 amb què va acabar el primer quart va ser l’últim moment en què el conjunt que dirigeix Dani Ballart va ensumar la victòria. L’Atlètic Barceloneta va posar una marxa més en el segon període i va encadenar quatre gols que van deixar el duel ben encarrilat. Els mariners van tancar amb pany i forrellat la porteria de Dani López Pinedo i amb una defensa magistral van obrir una bretxa respecte als andreuencs (6-2). En els darrers setze minuts de partit, el Sant Andreu ho va intentar, però el potencial ofensiu i defensiu del Barceloneta va ser massa escull per a un voluntariós i combatiu conjunt andreuenc. Fins i tot, amb mig bitllet a la butxaca, l’equip de Chus Martín va encadenar un darrer parcial de 4-0 que li va permetre agafar aire per a la final. L’equip mariner, actual dominador del waterpolo estatal en els darrers anys, lluitarà a la piscina Acidalio Lorenzo de Tenerife per la seva sisena copa del Rei consecutiva i la catorzena corona de la seva història. A més, serà la tretzena final de la copa del Rei seguida dels mariners, que van a velocitat de creuer.