ESPORTS

El Barça no nota les baixes i guanya en el retorn

Handbol. Els blaugrana van dominar clarament en la primera part i, malgrat que el Fertiberia es va acostar a tres gols en la segona, no va patir

FERTIBERIA 29 BARÇA LASSA 33

FERTIBERIA PORT DE SAGUNT:Bruixola, Alegre (1), Spiljak (4), Zmvac (1), Boisedu (9, 4p), Querín (4), Sifre –inicial–; Chueca, Nebot, Linares, Ruiz, Folques (2), Fernández (1), Pocholo (3) i Pérez de Inestrosa (4).FC BARCELONA LASSA:Ristovski, Ariño (6), Jallouz (2), Palmarsson (3), Syprzak (8), Dika Mem (2), Gómez (8), –inicial–; Entrerríos (1), Sorhaindo, Vaquer, Rivera (3, 1p), Borges, Morros i Forns.PARCIALS:1-1, 2-6, 3-10, 7-12, 8-15, 10-17; 13-19, 16-21, 20-23, 22-27, 25-31 i 29-33.ÀRBITRES:Fernández i Iniesta. Van excloure amb dos minuts Querín i Spiljak, del Fertiberia. Van ensenyar targeta groa a Boisedu, del Fertiberia, i a Dika Mem i Morros, del Barça Lassa.

La propera (10-02-18)

Fraikin Granollers-Anaitasuna; Guadalajara-Teucro; Zamora-Port Sagunt; Barça Lassa-Osca; Bidasoa-Puente Genil; C. Encantada-Ademar; Morrazo Cangas-Benidorm; Valladolid-La Rioja

El Barça va reprendre la lliga Asobal amb una victòria a la pista del Fertiberia Port Sagunt (29-33). Minvat per les nombroses baixes –fins a sis–, l’equip de Xavi Pascual va dominar tot el partit, tot i que els valencians van aconseguir plantar cara en alguns moments.

Cap dels dos equips va començar gaire encertat en atac, i el marcador reflectia un curt empat a un després del primer parcial. El Barça va agafar embranzida a partir de llavors i va obrir un forat de tres gols d’avantatge en el minut 8, en part gràcies a la seva eficàcia defensiva, que forçava pèrdues o passivitat de l’equip local. Aitor Ariño i Aleix Gómez van estar molt atents tant en el contraatac com en el joc posicional durant el primer temps. El Barça es va enlairar i ja dominava de set gols en el descans (10-17).

El Fertiberia, però, no es va donar per derrotat, i va saltar a la pista en la segona part amb ànims de remuntar el resultat i d’acabar amb victòria el partit de debut del seu nou tècnic, Sergio Berrios. Van arriscar amb una defensa 4-2, amb pressió als laterals, i la jugada els va sortir prou bé. A poc a poc, també amb una bon joc de combinació en atac, van escurçar la diferència fins als tres gols (20-23, 45’). En l’últim quart d’hora, però, els blaugrana van tornar a donar gas i van sentenciar amb el 29-33 final.

El Barça, que continua líder de l’Asobal, jugarà el proper partit de lliga aquest dimecres contra el Bada Osca, al qual ja va guanyar en la primera volta (17-23).