Més esport

Dos penals tomben el Junior en la final femenina

Hoquei sala. L’equip de Sant Cugat perd contra el Club de Campo a l’Inefc de Barcelona; en el torneig masculí el Barça acaba tercer

El Junior de Sant Cugat va perdre la final del campionat estatal d’hoquei sala femení (2-3), contra el Club de Campo, al pavelló de l’Inefc de Barcelona. Les catalanes van arribar al descans amb un avantatge de 2-1, gràcies a dos gols d’Helena Cambra, però en la segona part van decidir dos penals, anotats per Rebecca Grotte, a favor del conjunt madrileny. Tot i que el seu equip ha estat el segon classificat, Marta Grau, del Junior, va ser nomenada millor jugadora del torneig.

Pel que fa a la competició masculina, que es va jugar a Torre de Benagalbón (Màlaga), el FC Barcelona va quedar en tercer lloc guanyant la final de consolació, també per 2-3, al Benalmádena. El conjunt malagueny es va avançar dues vegades en el marcador. No obstant això, els blaugrana van aconseguir igualar-lo en les dues ocasions. Finalment, Andreas Rafi va veure porta i va certificar la tercera plaça. El jove jugador del conjunt català seria, precisament, escollit la millor promesa del torneig.

El campió masculí va ser el Complutense, que va superar (2-1) el Club de Campo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)