Tennis

tennis

copa davis

Ramos torna a ser decisiu

Tennis. El mataroní va derrotar Norman Carrie i va donar a l’equip espanyol capitanejat per Bruguera l’accés als quarts de la Davis

El mataroní Albert Ramos no va fallar i va sentenciar a favor de l’equip espanyol capitanejat per Sergi Bruguera l’eliminatòria del grup mundial de la copa Davis contra la Gran Bretanya, disputada a Marbella. Ramos va superar Norman Carrie –l’home que inesperadament, va batre divendres Roberto Bautista– per 7-6 (4), 2-6, 7-6 (4) i 6-2 i va situar el 3-1 definitiu. S’especulava sobre la possibilitat que el cap de files britànic Kyle Edmund jugués tot i estar mig lesionat però no es va arriscar. Bruguera va continuar la seva aposta amb Ramos, que ja havia guanyat divendres, però va alinear David Ferrer en el cinquè partit per comptes de Bautista apel·lant a la seva experiència. Amb l’eliminatòria decidida, però, el cinquè duel ja no es va jugar. Espanya disputarà a casa els quarts contra Alemanya, un rival poderós que té Alexander Zverev de cap de files. El jove teutó va derrotar ahir l’australià Nick Kyrgios per 6-2, 7-6 (3) i 6-2 al Pat Rafter Arena de Brisbane i va consumar el gran triomf del seu equip fora de casa (1-3).

Els enfrontaments de quarts

També va tancar l’eliminatòria per 1-3 Itàlia contra el Japó gràcies a la victòria de Fabio Fognini sobre Yuichi Sugita. Jugarà els quarts contra França, que va derrotar Holanda (3-1). Els altres dos enfrontaments són Kazakhstan-Croàcia i EUA-Bèlgica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)