Futbol sala

Un gol de Pola classifica la selecció estatal

Futbol sala. Els de José Venancio López s’enfrontaran demà a Ucraïna en els quarts de final de l’europeu, després d’un triomf sofert

azerbaidjan 0 espanya 1

AZERBAIDJAN:Huseynli, Bolinha, Fineo, Eduardo, Farzaliyev –cinc inicial-, Kurdov, Hamazayev, Atayev, Chovdarov, Baghirov, Cardoso, Borisov, Mammadkarimov.ESPANYA:Paco Sedano; Ortiz, Pola, Miguelín, Álex -cinc inicial-, Herrero, Tolrá, Bebe, Adolfo, Solano, Lin, Lozano, Rafa Usín, Joselito.GOLS:0-1, Pola (14’).ÀRBITRES:Kadikov (Rússia), Zahovic (Eslovènia) i Malfer (Itàlia). Van amonestar Fineo i Vassoura, de l’equip d’Azerbaidjan.PÚBLIC:Partit disputat a l’Arena Stozice de Ljubljana (Eslovènia).

Espanya va guanyar, per la mínima i patint, a Azerbaidjan i es va classificar, com a primera de grup, per als quarts de final de l’europeu, on s’enfrontarà a Ucraïna, demà dimarts. L’equip de José Venancio López, que va arrencar amb una defensa avançada i tenint la pilota, va marcar l’únic gol del partit poc abans del quart d’hora, quan Pola va rematar a la xarxa un córner servit per Joselito. Azerbaidjan va voler jugar al contracop però, amb el resultat en contra, va haver d’arriscar molt més del que hauria volgut. Si passa a la semifinal, el combinat estatal s’enfrontarà al guanyador del Kazakhstan-Sèrbia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)