Més esport

Una derrota, per començar

Judo. El Securitas Girona va perdre (2-3) contra l’Stabia extremeny i va guanyar (3-2) el Brunete i el Navalmoral en la primera jornada de la lliga estatal. La segona és el mes que ve

El Securitas Girona Judo va tancar la jornada inicial de la lliga estatal amb dues victòries i una derrota, a Villaviciosa de Odón, on es disputa tota la competició.

Els gironins, amb Salva Cases (menys de 66 quilos), Edu Xargay (73), Adrián Mucientes (81), Sergi Salas (90) i Anton Rudnyk (més de 90), van cedir 2-3 contra l’Stabia d’Extremadura, el primer dels tres enfrontaments que tenien. En el segon i el tercer van guanyar 3-2, contra el Navalmoral i el Brunete, ambdós de la Comunitat de Madrid. Cases i Xargay van acreditar tres victòries en tres duels, mentre que Salas i Rudnyk van acabar amb dues i Mucientes amb una.

“No és un mal resultat, encara que se’ns va escapar la victòria contra l’Stabia quan dominàvem el marcador 2-1. Amb el nou reglament, tot era una incògnita, i hem sortit molt ben situats. La victòria contra un dels grans favorits, el Brunete, és un gran resultat. Estem segurs que alguns dels favorits punxaran contra el Brunete”, va dir José Salas, l’entrenador del Securitas, que respecte a la segona jornada, el 24 de març, hi afegia: “Farem algunes correccions a l’equip. I esperem tenir recuperats de les lesions Khachidze i Khabuliani.” El mes que ve els gironins tindran quatre encontres, amb l’actual campió, el València; el Ronin i el Judokan –també valencians–, i el Lourdes Tuvasa, de Valladolid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)