Esports de muntanya

Kilian Jornet torna després de tres mesos de baixa

Esquí de muntanya. Reapareixerà dijous a la copa del món a Saint Vincent

El català Kilian Jornet tornarà a la copa del món d’esquí de muntanya aquesta setmana a Saint Vimcent, als Alps francesos, després de finalitzar la recuperació de l’operació a l’espatlla per unes molèsties que arrossegava anys enrere. Jornet es vol posar a prova per a competir sobretot a la Pierra Menta i al Tour du Rutor i Altitoy. Aquestes competicions serviran per a veure el seu nivell i així poder decidir quins seran els seus propers objectius de la temporada.

Jornet ha declarat en un comunicat que “fa un mes que vaig començar a esquiar i veig que vaig guanyant força i mobilitat. La recuperació ha estat més ràpida del que s’esperava i em veig amb confiança i amb el volum necessari per afrontar ja les primeres competicions sempre amb precaució” . La copa del món d’esquí de muntanya on farà el seu retorn es disputarà dijous (cursa vertical) i divendres (cursa de fons).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)